Cadeau voor moeder, verjaardagscadeau voor je vriendin? Onze top 3 grappige cadeaus | Notzohot

Dames mutsen, wintermuts, duurzame tassen, koelsjaals en andere cadeaus
Cadeau voor moeder? Verjaardagscadeau voor je vriendin? Bekijk onze top 3 grappige cadeaus.

Grappige cadeaus| verjaardagskado vrouw

Onze grappige cadeaus zijn voor eigenwijze, luchtige, niet al te serieuze zielen. Of het nu een verjaardagskado voor de vrouw van de buurman is of een cadeau voor je moeder, wij doen niet moeilijk. Onze top 3 grappige cadeaus vind je hier beneden.

Tip 1. Grappig cadeau | dames mutsen

Wat een muts! Heerlijk recht voor zijn raap en altijd goedgemutst. Met een Notzohot wintermuts hou je de flappen warm en het humeur 100% goed. Onze kopsokken zijn zindelijk en gemakkelijk in omgang. Een favoriet cadeau voor moeder of kerstcadeau voor (beginnend) grijze dames? Onze grijze muts. Je maakt gegarandeerd vrienden! Welke mutsen hebben we allemaal?

Kakmuts | dames muts

De kakmuts is vers van de pers. Deze stevige dames muts (of heren kopsok) is poepbruin met urine-goudgele geborduurde letters. Onmisbaar hoofddeksel voor lekker warme flappen. Tegen de drukkende kou. Deze subtiele muts houdt van het leven, heeft schijt aan meningen & reist samen met een enige kak ansichtkaart. Voor een extra boodschap. Origineel grappig cadeau voor je zelf of voor een medemuts.
Kakmuts up to no good


Warme wintermuts voor de iets minder serieuze medemens.
Kakmuts 


Grijze muts | dames muts

Ah, onze 'grijze muts'. Een charmante dames muts of heren muts, we oordelen niet. Laten we zeggen een kopsok voor alle soorten hem & elke kleur haar. In donker/antraciet seniorengrijs en lichtgrijs met keurig geborduurde oerletters. 

Een hoofddeksel voor niet al te serieuze zielen & warme flappen. Voor alle leeftijden, in het bijzonder voor bezitters van beginnende of ervaren grijze lokken. Inclusief een 'muts' ansichtkaart, want elke muts verdient een kaartje! Doet het zeer goed als grappig cadeau! Tip: geef kado, ren weg ;-)

Goede doelen

De grijze muts steunt tevens een prachtproject dat zich inzet TEGEN eenzaamheid bij ouderen en VOOR het welzijn van oude dieren. Grijs voor grijs! 10% van de opbrengst van elke verkochte grijze muts gaat naar stichting Queri.

De stichting helpt senioren huisdiereigenaren met de verzorging van hun dier en plaatst oudere asieldieren met weinig kans op een nieuw thuis (door hogere leeftijd of ziekte) bij eenzame ouderen. De stichting neemt de verzorging van het huisdier voor haar rekening. Win win situatie. Prachtig project!Grappige cadeaus vinden voor dames? Maak vrienden met onze grijze muts!
Wintermuts Grijze muts
Charmante damesmuts (of heren kopsok) met geborduurde letters
Grijze muts in antraciet en muisjesgrijs
Mutsen op een rij. Gangstermutsen uit Eindhoven

Muts | roze dames muts

De kleurrijke dame rechts op de foto hierboven is een wintermuts die je niet snel zult kwijtraken. Ze valt op. In prachtig magenta roze, knalt ze de wereld uit haar voegen en brengt wat zon in de duistere maanden. Wat een karakter. Een muts voor hem, voor haar en voor iedereen die het nog niet weet. Deze muts wil gewoon een vriendelijk hoofd om te verwarmen. Ces't tout.

Grijze muts en muts

Butt muts | dames muts

De BUTT Muts is niet voor iedereen. Komt ook goed uit want we hebben slechts een beperkte oplage. Handgemaakt. De BUTT muts is een bijzonder stiekeme muts. Voor warme oren & een subtiele portie 'schijt aan wat anderen denken'. De muts is voorzien van een mooie roze ster, verstopt onder de staart. Niemand die het ziet.Butt muts inclusief  subtiele roze ster onder de staart


Butt muts fluff variant. Niet gehaakt maar gebreid. 


Hollandse muts | dames muts 

Oelala! Wat een muts! Of nu je van erwtensoep houdt, pindakaas met hagelsag, stamppotjes, frieten met mayo, klagen over het weer of snakt naar een stroopwafel op z'n tijd! Onze vrolijke Hollandse muts is voor iedereen met liefde voor ons mooie kikkerland. In sappige sinaasappelkleur (knal oranje) met witte geborduurde letters.


Koningsdag outfit? Lopende Holland souvenirs? Draag deze kopsok en wandel rond als een typisch Nederlandse muts!

Hup Holland Hup | oranje asseccoires

Ook is onze subtiele damesmuts (of heren dekselverwarmer) aangenaam gezelschap bij alle 'sport & support' oranje aangelegenheden. En wat is een Koningsdag outfit zonder oranje accessoires? Juist ja. Een beetje karig.

Typisch Nederlands | Hollandse muts

Typisch Nederlandse dingen naast klompen, molens en Delfts Blauwe Nederlandse souvenirs? Oranje mutsen, hoeden, petjes en andere oranje accessoires! Typisch Hollands om met Koningsdag, het EK, het WK, de Olympische Spelen, compleet los te gaan, in 1 kleur. 

Koningsdag kleding | typisch Nederlands

En we kunnen er wat van. Volledig in oranje kleding gewikkeld en in Holland souvenirs gedrapeerd gaan we de straat op. Zelfs huizen en straten zijn weelderig voorzien van oranje versiering en andere typisch Nederlandse producten. Zelfs het bier is oranje. Wat zijn we toch een heerlijk volk wanneer al onze neuzen diezelfde oranje kant op staan.

Tip 2. duurzame tote bags en rugzakken

Ongebleekte totebags en organic rugzakken klinken wellicht wat fantasieloos en slaapverwekkend, maar niets is minder waar. Bekijk hier onze tip 2 voor grappige cadeaus.

Zak. Extra lange hengsels. Een echte robuuste zak die graag om je heen hangt. 

Totebag | zak

Enig! Op zoek naar duurzame tassen met een eigenwijze twist? Nou, kijk eens hier naar deze ongebleekte zak. In spannend ecru met sexy roze letters en extra lange hengsels. De zware kwaliteit katoen plus de blokbodem maken dat deze stevige jongen geliefd is in de wereld van totebags en daarbuiten.

totebag met blokbodem en extra lange hengsels 

Grijze zak leuk voor dames maar zeker ook voor vader, man, vriend of opa.Canvas ruzak | Grijze zak

De grijze zak. Onze unisex eco tas. Leuk voor dames maar ook fantastisch als kerstkado voor een man of gewoon zomaar een lief cadeau voor vader omdat hij dat natuurlijk elke dag verdient. De grijze zak is royaal en gemaakt van zware kwaliteit ecologisch katoen met ecru koorden.

Grijze zak in de regen. Net als wij, niet waterdicht bij stevige buien.

Grijze zak op vakantie. 

Jongere broertje van grijze zak: de zak. In navy blue. 

Canvas rugzak | Zak

Onze navy blauwe canvas rugzak heeft dezelfde kenmerken als de grijze zak alleen dan wat jonger van karakter. Lang voor onze grijze zak een grijze jongen werd, was het ook een gewone donkerblauwe zak zoals zijn jongere broertje hierboven.

Tip 3. koelsjaals

Is jouw moeder of vriendin verhit aangelegd? Heeft ze last van de overgang met nare opvliegers? Onze koelsjaals met biologisch afbreekbare koelskristallen helpen de temperatuur weer wat naar vriendelijke graden te laten zakken. In toffe motiefjes en kleuren. Beperkte oplagen & handgemaakt.

Koelsjaals | bij opvliegers en hitte 


Wat helpt bij opvliegers? Een koelsjaal!
Koelsjaal bij opvliegers en andere vervelende zweetaanvallen

Handgemaakte koelsjaals in toffe motiefjes en kleuren

Koelsjaaltjes handgemaakt in verschillende motieven en kleuren. Beperkte oplage. Biologisch afbreekbare koelkristallen. 

Nog meer grappige cadeaus? 

Zoek je bijvoorbeeld een grappig honden cadeau? Of honden koelsjaal? Neem dan eens een duik in onze honden snacks, honden cadeau pakketten en andere komische cadeautjes voor honden en/of hondeneigenaren. Bijvoorbeeld onze verbodsborden. Hoe groot onze 20x20 cm / 20x25 cm borden in het echt zijn? Zo groot: Do not empty your dog here sign
hondenpoep verbodsbordenReacties