Brievenbus cadeaus hond | 5 euro cadeau

 Hond jarig? Gefeliciteerd hond! :-)

Nieuw! Onze brievenbus cadeaus van rond de 5 euro. Verjaardag van je favoriete hond? Stuur een lief pakketje, leuk voor baasje én hond. Met een verjaardagskaart voor de hond gratis! Cadeautje opsturen? Wij schrijven graag jouw persoonlijke verjaardagskaart voor de jarige, geen probleem! 

Hond jarig? Gefeliciteerd hond! Honden cadeau

Verjaardagskaart hond gratis | Gefeliciteerd hond!

Is het honden cadeau voor iemand anders en wil je het direct naar hen versturen? Met een persoonlijke boodschap voor de jarige en het baasje? Geen probleem! Bij elk honden cadeau is de verjaardagskaart voor de hond gratis! Geef in het bestelproces (helemaal aan het eind) bij 'opmerkingen' de tekst door die wij op de verjaardagskaart mogen schrijven.  Et voilà! 
Verjaardagskaart hond gefeliciteerd hond!

Honden snacks | Beterschap hond

Hond gebeten? Ballen er af? Kak! Naast brievenbus cadeaus voor jou en/of  cadeaus voor jarige honden hebben we ook cadeau pakketjes voor de pechvogels die we graag beterschap willen wensen en baasjes die we met een persoonlijk beterschapskaartje een hart onder de riem willen steken. Want als er iets met je hond is, dat is gewoon kak, klaar. 

Hond beterschap wensen? | Met een leuk honden cadeau

Met voor de pechvogel bijvoorbeeld een 100% natuurlijk knabbel sigaartje. Ff lekker eentje paffen om alles te vergeten. Beterschap maat! Ook om de hond beterschap te wensen hebben we verschillende brievenbus cadeau opties! 

Beterschap hond kak pechvogel

Beterschap hond de sigaar


Snuffle Hondenbier Dog Choc honden Chocolade en onze knabbel sigaar. Cadeau hond. Lekker zuipen, paffen en kanen!

Dog Choc honden chocolade cadeau hond

Dog Choc honden chocolade in 4 verschillende smaken

Cadeauwinkel Eindhoven | grappige cadeaus

We hebben geen fysieke winkel, maar onze webshop woont en werkt vanuit Eindhoven. Met grappige cadeaus voor mens en hond. Op zoek naar foute cadeaus? Onze mutsen en zakken vallen wellicht in die categorie. 

wintermuts dames grappige muts met opdruk

Wintermuts | elke muts verdient een kaartje

Op zoek naar grappige cadeaus? Met onze warme kopsokken met subtiele opdruk maak je gegarandeerd vrienden. Omdat elke muts een kaartje verdient, zit bij elk mutsen cadeau een gratis cadeau kaartje. Geef je een muts cadeau?  Wij maken er een leuk cadeau pakketje van en schrijven als je wilt de cadeau kaart voor een persoonlijke noot, in deze afstandelijke tijden. 
Oer Hollands Hollandse muts oranje muts koningsdag outfit

Kerstcadeau man Canvas rugzak duurzame tassen grappige cadeaus rugzak man

tote blokbodem lange hengsels duurzame tassen

Duurzame tassen

Kerstkado man? | grappige cadeaus

Onze grijze zak scoort zeer goed bij mannen met een bepaalde haarkleur. Deze zeer stevige organic canvas rugzak is niet alleen grappig, het is dus ook een serieus kwalitatief hoogwaardige en duurzame tas. Een eco tas hoeft niet saai en subtiel te zijn.  

Gratis cadeau kaart | cadeau vader

Ook bij onze duurzame tassen krijg je een gratis cadeau kaartje, omdat we graag in deze afstandelijke tijden iedereen de mogelijkheid willen geven een persoonlijke boodschap mee te sturen bij het cadeau.  Schrijf je het liever zelf? Ook prima, geef je voorkeuren aan in het bestel proces. 
rugzak man cadeau vader kerstcadeau man wandel rugzak fiets rugzak heren rugzak grappige cadeaus
Reacties