Hondenbelasting | Belasting aanslag | grappig honden cadeau pakket

 
Honden speelgoed Belasting aanslag Honden belasting
Laatste aanmaning honden belasting | Grappig hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed | De enige blauwe brief om mee te lachen

Is jouw hond ff de sigaar wanneer deze blauwe brief op de deurmat valt. Grappig honden cadeau met natuurlijke hondensnacks en een piepende speelgoed 'laatste aanmaning'. Lekker spelen, paffen en kanen. Met onze eigen honden(knabbel)sigaar en een reep Dog Choc, speciaal voor honden ontwikkelde 'chocolade'. Verkrijgbaar in 4 smaken.

Beterschap hond | hond jarig

Of die droeftoeter nou wat lekkers heeft verdiend door pech en pijn of omdat die pretletter weer een jaar ouder is, een cadeautje is altijd leuk. Een beterschap cadeau is voor de baas een zeer welkom hart onder de riem, voor de pechvogel een welverdiend momentje genieten. Bij een jarige hond kun je rekenen op een glimlach voor de baas, en is het smullen voor de jarige. Bekijk onze beterschap cadeau pakketten en cadeautjes voor de jarige hond.

Dog Choc beterschap hond verjaardag hond cadeau pakket
Lekker kanen | Honden snacks | Dog Choc natuurlijk & lekker


Dog Choc
Gocha, internationaal topmodel voor Notzohot.com


Cadeau hondeneigenaar | grappig cadeau hond

Het zal de hond verder worst wezen dat het speelgoed op een belastingbrief lijkt. Het is natuurlijk de baas wat zal lachen om het speelgoed, de sigaar en de dog choc. Hond blij met de smakelijke snacks en een piepend ding om mee rond te zeulen, baas blij met de komische insteek en dat de hondensnacks 100% natuurlijk zijn. Heeft de hond een bijzondere voorliefde voor slopen? Kies dan hondenspeelgoed wat sterker is dan de latex belastingbrief of de meeste pluche of latex speelgoed soorten (een trektouw /  flos bijvoorbeeld). 

Belasting aanslag Honden Belasting honden speelgoed
Honden speelgoed Belasting aanslag 13,5 cm x 19,5 cm


Brievenbus cadeau | gratis (geschreven) cadeau kaart

Of het nu voor jezelf is of juist als cadeau, je ontvangt bij al onze pakketten een gratis cadeau kaart als je dat wilt. Plus we schrijven je kaartje met alle plezier, mocht je pakket een cadeau zijn wat je direct naar die bofbibs of droeftoeter verstuurt. Aan het eind in het bestelproces, kun je je tekst doorgeven. Wij schrijven zo net mogelijk. Met een chique vulpen. VoilĂ . 

gratis cadeau kaart
Gratis cadeau kaart bij elk cadeau pakketCadeaus voor honden | Cadeaus voor jou

Krijg je toch een beetje een onaangename rilling over je rug van die blauwe brief, of zoek je iets leuks voor een hondeneigenaar of gewoon een ander mens, kies dan een cadeau pakket waar je geen nachtmerries van krijgt. Van mutsen tot tekentangen en van brievenbus cadeaus tot XL honden cadeau pakketten, er zit vast wel iets bij waardoor je die nare blauwe brief zo weer bent vergeten.


cadeau hond lekker kanen Dog Choc honden chocola
Kies je kleuraccent voor de verpakking, rood, roze, blauw of oranje

Grijze muts grappige winter muts
Grijze muts | Grappige wintermuts 
Grijze muts
Grijze muts antraciet | Jaap en z'n hond HappyNotzohot webshop | voor jou, jouw hond en een (asiel)dier

We zijn de webshop gestart vanwege onze eigen hond, met als doel grappige cadeaus aan te bieden voor hond en mens en tevens wat aandacht te vragen voor goede (dieren) doelen. Van elk verkocht product gaat 10% van de opbrengst naar 1 van onze 5 goede doelen. Kies bij de bestelling naar welke stichting het donatiegedeelte mag gaan. Notzohot webshop voor jou, jouw hond en een asieldier
Toemba onze eigen Spaanse herplaatser | De reden van start webshop Notzohot.com eind 2014
Reacties