Teek verwijderen | snel & veilig | Enetorpet Zweedse Tekenverwijderaar voor onderweg

Teek verwijderen | Teek hond

Tekenbeet? Verwijder die ongewenste gast direct, veilig & snel in één beweging met de Enetorpet Tick1 of Tick2 uit Zweden. Wat is het verschil? De Tick2 is handig te bevestigen aan je sleutelhanger. Met de Enetorpet tekentangen of beter gezegd tekenverwijderaars verminder je het risico op de ziekte van Lyme en andere ziektes die teken kunnen doorgeven aan jou en of je huisdieren. Ook onderweg.

Verwijder teken snel en veilig

Ben jij ook bang dat je met een tekenpincet of tekentang de teek scheurt of afbreekt? Goed nieuws! Het Enetorpet ontwerp zorgt er voor dat je de teek volledig & zonder gedoe in één glijdende beweging veilig van de huid kunt weghalen. Geen teek die half blijft zitten, scheurt of andere narigheid. Twijfel je over hoe je de verwijderaar moet gebruiken? Bekijk deze korte video.


Hoe verwijder je de teek?

Heel eenvoudig. Trek indien mogelijk de huid een beetje strak op de plek waar de teek zich heeft vastgebeten. Leg de lus (opening) van de tekenverwijderaar om de teek en trek de verwijderaar over de huid zodat de teek klem komt te zitten in de smalle opening. Blijf deze slepende beweging maken tot de teek loslaat. Maak de verwijderaar schoon na elk gebruik. 

Tekenverwijderaar Tick2 uit Zweden snel en veilig voor onderweg

Teek hond

Soms kan het, zeker bij honden, moeilijk zijn kleine teken de verwijderen met een tekentang of pincet. Ze glippen weg of breken af. Niet met de Tick1 of de Tick2. Zelfs de kleinste teken (nymfen) kun je met de Enetorpet tekenverwijderaar veilig verwijderen. Door de handzame afmeting van de Tick2 (7,4 cm) kun je deze eenvoudig meenemen als sleutelhanger. De Tick1 is van chirurgisch staal en wat groter (9,9 cm), waardoor extra nauwkeurig én geschikt voor de sterilisator.Teek ontdekt onderweg?

De Tick2 is ideaal voor als je op pad gaat. Wanneer je tijdens een wandeling in aanraking komt met teken, kun je deze ter plekke moeiteloos verwijderen met de Tick2. Bij jezelf, je kinderen of je huisdier. Zeker bij huisdieren met een dikke vacht is het lastig een teek terug te vinden eenmaal thuis. Met direct verwijderen voorkom je dat een teek voor langere tijd onopgemerkt blijft zitten en daarmee de kans op ziekten aanzienlijk vergroot. 

Wil je de Tick1 of Tick2 jezelf of een ander cadeau doen? Ga naar onze Notzohot webshop en kies naar wie de 10% donatie mag gaan.


Reacties