5 euro cadeau hond | brievenbus cadeau hond | gratis cadeau kaart


brievenbus cadeau hond | Kerstcadeau hond | 5 euro cadeaus

Gratis cadeau kaart brievenbus cadeau hond 

Wil jij je favoriete schavuit verrassen met een klein pakketje? Met onze brievenbus cadeautjes met track & trace, hoeft de hond niet thuis te zijn. Voilà. Het honden cadeau valt gewoon op de deurmat. Ideaal in deze drukke tijden en wat voordeliger in verzendkosten. Met gratis cadeau kaart. Wil je een kameraad verderop in het land verrassen? Wij schrijven met alle plezier je poëtische kerst boodschap op het kaartje. 

brievenbus cadeau hond lekker paffen en kanen met Kerst

5 euro cadeau hond | 10 euro cadeau | brievenbus cadeau met natuurlijke snacks

Lekker paffen en kanen deze Kerst, maar dan verantwoord. Met een licht verteerbare 100% natuurlijke knabbelsigaar, Dog Choc honden 'chocolade', een natuurlijke snack voor honden in de vorm van een reep chocolade en/of gedroogde kip/duck snacks met maar 2% vet. Lekker light kanen voor de Bourgondische hond of de bewuste leefstijl hond ;-)

Lekker light snacken vetarme tussendoortjes hond


Bekijk onze (brievenbus) cadeau pakketten op de website en vind het pakketje dat past bij jouw kameraad én jouw portemonnee. Van 5 euro cadeau tot 15 euro brievenbus cadeau. Wil je wat meer uitpakken? Dat kan ook, met onze grotere honden cadeau pakketten van 15 euro tot en met 35 euro (verzonden via reguliere pakketpost). 
ho ho ho kerst cadeau brievenbus cadeau hond


Reacties