Beterschap hondje | top 5 brievenbus cadeaus voor eersteklas pechvogels

 

beterschap hondje | brievenbus cadeau hond


Beterschap hond | cadeau voor droeftoeters 

Heeft jouw favoriete kameraad pech? Beterschap hondje! Staan die knikkers van jouw hond op de lijst voor castratie of sterilisatie? Of is jouw senioren hond met z'n belegen kraak heupen weer de sigaar? Of poept je maatje mysterieuze confetti? (Bel dan dierenarts). Welke reden voor beterschap dan ook, elke hond verdient wat lekkers in tijden van misère. Behalve die confetti spuiter, laten we daar maar even niet te veel extraatjes ingooien zolang er nog geen sprake is van normale worstproductie.  

Castratie hond sterilisatie | Kak ballen er af cadeau pakket


Beterschap hond | brievenbus cadeautje & gratis beterschap kaart


Beterschap hondje | 5 originele brievenbus cadeaus 

Speciaal voor honden met pech, hier een overzicht van onze 5 meest originele honden brievenbus cadeaus. Met natuurlijke snacks & een grappige twist om zo ook het baasje een hart onder de riem te steken. Inclusief gratis honden beterschap kaart. Direct verzenden naar die treurwilg? Wij schrijven met liefde jouw beterschap boodschap op het kaartje. 

cadeau kaart hond beterschap

1. Cadeau hond  | Kak ballen er af | Sterilisatie | Castratie hond

Kak! Ballen er af. Is jouw favoriete hond zwaar de sigaar? Beterschap! Verras die knikkerloze kerel met een komische knabbel sigaar! Deze 100% natuurlijke, goed verdraagbare & zeer smakelijke knabbelstok is een verantwoorde snack geschikt voor alle leeftijden. Ff lekker eentje paffen om alle ellende te vergeten. De sigaren zijn ook los verkrijgbaar of samen in dit ' 'ballen er af' brievenbus pakketje met 1 of 2 repen Dog Choc. Dog Choc is een natuurlijke snack in de vorm van een reep chocolade. Special ontwikkeld voor honden. Verkrijgbaar in zalm, pindakaas, classic of kip met toegevoegde vitaminen. 

Hond gesteriliseerd? Kies dan de sticker 'lekker paffen & kanen' als dat beter bij de situatie past of gewoon omdat je dat leuker vindt.

castratie hond sterilisatie hond beterschap cadeau


Castratie sterilisatie hond | Beterschap hond

Beterschap hondje cadeau pakket brievenbus

2. Cadeau hond  | Girls only. Period! | Loopse hond

Is het zo ver, is jouw favoriete hond loops? Verras die humeurige hormonale koningin met wat lekkers, een smakelijke reep 'Dog Choc' verpakt in een lieflijk zoet roze detail, speciaal voor haar. Er is niks wat 'chocolade' niet kan oplossen. Dog Choc is geen echte chocolade maar een natuurlijke honden snack speciaal ontwikkeld voor honden. Met toegevoegde vitaminen. Het 'Girls only' brievenbus pakket is verkrijgbaar met 'chocolade' en een knabbel sigaartje of met alleen Dog Choc. Kies zelf welke smaak. 
Hond loops? Beterschap hondje


Loopse hond beterschap cadeau hondje

3. Cadeau senioren hond  | ouwe knar | Ouwe taart

Puppy's het schattigst? Niks, is zo aandoenlijk als een senioren hond. Die grijze wijze blik, dat muffe bekkie, de knakkende heup, de jarenlange ervaring als beste maatje, de wil om nog trouw aan onze zijde te blijven maar een lichaam wat niet altijd meer meewerkt. Heeft jouw favoriete ouwe knar of ouwe taart wel wat lekkers verdiend? Dog Choc is een zacht tussendoortje en in kleine stukjes te breken, dus ook geschikt voor oudere honden met een slecht gebit of weinig tandjes.  Verkrijgbaar met honden knabbel sigaartje of zonder. Het sigaartje is bros, maar voor honden zonder / met weinig tandjes, kies dan alleen de Dog Choc. 
senioren hond cadeau | ouwe taart

Senioren hond cadeau knabbelsigaar & Dog Choc

senioren hond cadeautje

oude hond  zacht tussendoortje honden snack cadeau

4. Cadeau  hond  | Lekker light kanen

Vet arm snacken? Bestaat dat? Ja. Afhankelijk van hoeveel en hoe vaak je een snackje geeft. Dit honden snackpakket met gedroogd filet (kip/eend) bevat slechts 2% vet & is geschikt als verantwoord tussendoortje voor honden met een twijfelachtige taille. Niet heel dat pak geven dus, maar uiteraard met mate. Ook leuk in stukjes geknipt als zoek /  speuropdracht verstoppen in huis. Het 'lekker light kanen' pakket is ook voor honden zonder overgewicht die bewust leven heel belangrijk vinden en letten op voeding, beweging en ontspanning ;) Zoals geen ene hond die wij kennen, maar je weet het niet.  

verantwoorde honden snack light vetarm honden snack

5. Cadeau  hond  | De redding is nabij | Reddingsboei

Is jouw favoriete hond de sigaar? Niet getreurd de redding is nabij! Met dit brievenbus pakket met alleen Laboni speelgoed boei of als je wilt met extra Dog Choc en een sigaar maak je elke pechvogel blij. Het speelgoed van Laboni uit Zwitserland is op natuurlijke wijze geverfd, handgemaakt en draagt op speelse wijze bij aan een gezond gebit. Lekker paffen en kanen EN flossen. 
Laboni Reddingsboei cadeau pakket hond brievenbus cadeau


Kijk voor deze top 5 pakketten en alle overige honden beterschap cadeaus op Beterschap Cadeaus Hond

Jarige hond? Op zoek naar een klein of groter verjaardag cadeau voor de hond? Kijk dan op Gefeliciteerd Hond


Laboni speelgoed natuurlijk speelgoed hond cadeau pakket beterschap hondje

Gefeliciteerd hond verjaardag cadeau hond gratis cadeau kaartje brievenbus pakket