Originele honden cadeaus | brievenbuspost | met natuurlijke snacks & speelgoed

 

Laboni speelgoed cadeau pakket hond

Grappig honden cadeau

Nu weten we dat een grappig honden cadeau met een leuke kaart voornamelijk vermakelijk of een hart onder de riem is voor de mens naast de hond, maar dat neemt niet weg dat onze trouwe rakkers heel blij zijn met een smakelijk of vermakelijk honden cadeautje. Hond blij, baas blij, wij blij. 

grappige honden cadeaus


Natuurlijke hondensnacks

Nu zijn veel honden van nature regelrechte kliko's. Toch willen we in de honden cadeau pakketten 'lekker' combineren met 'geen troep'. Natuurlijke hondensnacks voor de hond in een grappig jasje gestoken voor de baas. Met natuurlijke honden 'chocolade', speciaal ontwikkeld voor viervoeters, natuurlijk hondenbier (0% alc, zonder koolzuur) & een honden 'sigaar' een licht verteerbare natuurlijke knabbelstok. Voor jong en oud. Van puppy cadeaus tot senioren brievenbus pakketjes.

dog choc


senioren hond honden snacks cadeau


Duurzaam honden speelgoed

Vanaf het moment dat we het uitwasbare Laboni speelgoed zagen, hebben we op slag verliefd een selectie gekozen met als enige eis dat ze in een brievenbuspakket passen. Het speelgoed is handgemaakt van 100% katoen, geverfd met natuurlijke verfstoffen en voldoet daarnaast aan de zelfde veiligheidsstandaarden als kinderspeelgoed. Het draagt op een speelse wijze bij aan een gezond gebit door de herhalende kauwbeweging. Het leukste onderdeel is nog wel dat het speelgoed bedoeld is om te slopen. De draden die losser raken maken het een perfect object om 'als prooi' door elkaar te schudden en weer verder te knauwen. 

Laboni speelgoed

Brievenbuspost

Waarom brievenbuspost? Omdat we het liefst zo veel mogelijk willen kiezen voor verzending waarbij geen loze ruimte in beslag genomen wordt of onnodig gebruik is gemaakt van te veel 'doos'. Zo passen er in eerste instantie meer pakketten in een bus, wordt de post altijd in 1 keer bezorgd in de brievenbus door de postbezorger (fiets) en is er geen sprake van extra onnodige ritten wanneer niemand thuis is. De verpakkingsdoos en het (eventueel) gekozen eco cadeau vloeipapier kan bij het oud papier. 


brievenbus cadeau hond loops


Hond beterschap wensen 

Kan je beste kameraad (en het baasje) wel een welgemeende opkikker gebruiken? Wens beiden beterschap met wat lekkers voor de hond en een lieve boodschap voor de hond & baas. Gratis cadeau kaart bij elk pakket. Direct verzenden naar de pechvogel? Wij schrijven met alle plezier jouw boodschap op het kaartje. 

castratie hond sterilisatie hond cadeau


Hond jarig?

Verras die heerlijke pretletter met een brievenbus cadeautje. Met of zonder honden snacks. Met of zonder honden speelgoed. Ingepakt in kaftpapier of eco vloeipapier of gewoon zo bloot in die doos gemikt, zonder poespas. Stel zelf je pakket samen. Naast onze gratis cadeau kaarten kun je ook kiezen voor onze nieuwe honden verjaardag of honden beterschap kaarten.   

Laboni speelgoed

cadeaukaart jarige hond

Alle honden cadeaus bekijken? 

Grote honden cadeaus voor meerdere honden of met producten die niet door de brievenbus passen (hondenbier), kleine honden brievenbus cadeautjes, een smakelijk cadeau voor senioren honden wat ook goed te kauwen is met minder of geen tandjes? Bekijk alle opties voor jong, oud, jarig, ziek of zomaar op Notzohot!

doggie bag cadeau hond

Kak beterschap hond cadeau brievenbus