Cadeau van hond voor hond | cadeau namens hond


cadeau namens hond cadeau van hond voor hond

Cadeau van hond voor hond

Stel je hebt zelf een hond, laten we haar Adele noemen. Binnenkort verliest haar allerbeste speelmaatje Diego z'n ballen. Ellende. Je wilt een klein, voor de situatie passend, beterschap cadeautje sturen naar de pechvogel & Diego's baas een grijns op het gezicht toveren. Stuur dan eens honden cadeau namens de hond, van hond voor hond. Echt een aanrader. Van aanhef op het verzendlabel tot jouw persoonlijke tekst op de kaart. Gegarandeerd succes ❤

'Beste Diego, ben jij ff de sigaar! Sorry dat je knikkers er af gaan. Chop, Chop! Dan had je maar niet steeds alles moeten 'humpen' met een hartslag, dat kan echt niet gast. Grenzen. Veel beterschap & groeten aan je baas, poot Adele'. 


honden cadeau castratie

Cadeau namens de hond met kaartje

Bij elk cadeau pakket zit een gratis cadeau kaart. Een 'kak' kaart of een 'ik vind je leuk' kaart. Of je kiest een van onze nieuwe kaarten voor 0,50 cent. Stuur je het honden cadeau direct op? Zet dan het juiste adres bij afleveradres en laat in het bestelproces je tekst boodschap achter wat op de kaart mag komen staan. Wij schrijven heel oldschool met alle plezier je kaartje. Geen zorgen er zit nooit een factuur in het pakket, deze ontvang je digitaal op het door jou opgegeven emailadres. 

gratis cadeau kaart hond


Brievenbus honden cadeau

Ons assortiment bestaat grotendeels uit brievenbus honden cadeaus. Met het uitbreiden van ons aanbod, is een belangrijk punt dat het als brievenbuspakket bezorgd kan worden. Zo hoeft de hond niet thuis te zijn en is de wijze van bezorgen een heel stuk duurzamer. De XL pakketten of pakketten met hondenbier (past niet door brievenbus) zitten in pakketdozen die zo min mogelijk loze ruimte bevatten en geen plastic cadeau verpakkingen maar optioneel FSC vloeipapier & eco kraft vulpapier tegen beschadigingen. Alles kan bij het oud papier.  

brievenbus cadeau hond


Hond beterschap wensen

Het is niet altijd feest. Wil je een cadeau namens de hond sturen aan een pechvogel die wel een hart onder de riem verdient? Wie het meer nodig heeft weten we niet maar vaak genoeg is het baasje er haast zieker van dan de hond zelf. Je hart breekt wanneer er iets niet pluis is met je maatje. Verras beiden, met een smakelijk brievenbus cadeau voor de hond en een lieve kaart voor de baas, van jouw hond voor de hond én baas met pech. ❤


beterschap cadeau hond


Verjaardag hond

Gelukkig is het ook vaak wel feest! Weer een jaartje erbij, misschien staat de teller pas op 1, al op 14 of iets er tussen in. Het maakt niet uit, senior of pup, elke pretletter is blij met een smakelijk cadeautje, jarig, niet jarig, lekkers is altijd welkom. Hoe leuk als het dan ook nog eens in de bus valt met een verjaardag boodschap op een kaartje van je beste speelmakker uit het park! Baas blij, hond blij, jij blij, wij blij. Zo simpel kan het zijn. ❤

senioren hond cadeau

puppy cadeau

Natuurlijke honden snacks

Omdat de gemiddelde hond al genoeg viezigheid binnenkrijgt wanneer we ff niet opletten, wilden we graag alle kattenpoep, paardenpoep en andere onhebbelijkheden op straat compenseren met natuurlijke hondensnacks zonder toegevoegde rommel. Zoals Dog Choc, een natuurlijke 'chocolade' reep speciaal ontwikkeld voor honden met toegevoegde vitaminen. Ook onze honden knabbelsigaar is 100% natuurlijk en licht verteerbaar. 

Natuurlijk speelgoed

Het speelgoed van Laboni is handgemaakt, 100% puur katoen, geverfd met natuurlijke verfstoffen en een gecertificeerd kwaliteitsproduct met als doel op spelenderwijs het gebit te reinigen & tanden te flossen door het touw helemaal aan gort te kauwen. Eindelijk een stuk speelgoed dat bedoeld is om te slopen, zonder dat de hond allemaal chemische troep binnen krijgt. 


cadeau hond brievenbus pakket


Bekijk alle honden cadeaus & meer op notzohot.com


Honden cadeaus & meer Notzohot webshop Eindhoven