Castratie of sterilisatie hond | Top 3 honden cadeau | Beterschap

 

castratie sterilisatie hond cadeau beterschap brievenbus cadeau

Cadeau castratie hond | Sterilisatie hond

Misschien liet je de hele dag ongevraagd je roze lipgloss zien, zocht je ruzie om niks of heb je gewoon geen puppywens. Noem maar een reden waarom een hondenbaas kiest voor sterilisatie (afbinden) of castratie (verwijderen) van het voorplantingsorgaan van hun beste kameraad. Niet altijd een eenvoudige keuze voor een hondeneigenaar. We hebben daarom een top 3 honden brievenbus cadeaus om de hond & baas een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Met gratis beterschapskaartje voor wat bemoedigende woorden & kies welk vloeipapier, voor hem, voor haar of doggie neutraal. castreren hond steriliseren hond cadeau beterschap hond

1.  Kak ballen er af pakket | De sigaar

Kak. Ballen er af! Verdorie kerel, zwaar de sigaar gast. Duistere tijden. Vroeger was alles beter, toen was geluk nog heel gewoon. Misschien hield je iets te veel van je pluche schaap. Alles bespringen met een hartslag dat kan echt niet meer in deze tijd. Grenzen vriend. 

Verras die pechbips met een sigaartje (100% natuurlijke knabbelstok) en een reep Dog Choc (natuurlijke traktatie, 'chocolade' speciaal voor honden). Met knikkerronde 'kak ballen er af' sticker in vrolijk zwart. Gratis KAK beterschapskaartje bij je cadeau. 


beterschap cadeau hond | castratie hond


castratie hond beterschap cadeau


Dog Choc honden chocolade natuurlijke hondensnack

2. Girls only period! | De sigaar

Speciaal voor loopse dames of zij die 'geholpen' worden. Niet getreurd dames, het wordt beter. Voor nu beterschap vriendin, voor jou ff lekker wat te paffen en kanen, for girls only. Period! Op naar betere tijden.

Verras die droeftoeter met een knabbelsigaartje (100% natuurlijk) en een reep Dog Choc (natuurlijke 'chocolade' snack speciaal voor honden). Met 'Girls only. Period!' sticker in niet zo subtiel roze. Gratis KAK beterschapskaartje bij je cadeau.

Loopsheid honden teefjes sterilisatie castratie


Loopse honden teefjes sterilisatie castratie

3. Doggie neutraal | sterilisatie of castratie

Misschien is jouw favoriete hond de sigaar en wil je graag een brievenbus cadeautje en beterschapskaartje sturen. Weet je niet zeker of het om castratie of sterilisatie gaat of wat er precies gaande is fysiek of emotioneel onder die dikke vacht? Kies dan voor een doggie neutrale variant, dan zit je altijd goed. Met een vloeipapier detail geef je het brievenbus pakket de kleur die je wilt dat het heeft.  

honden cadeau beterschap hond brievenbus pakket
kies de kleur van de verpakking voor hem, haar of doggie neutraal

vloeipapier in brievenbus cadeau voor hem, haar of doggie neutraal

Kijk voor alle honden cadeaus & meer op Notzohot.com

Notzohot.com webshop cadeau hond en meer