Beste 3 cadeaus hond en baas | Duurzame brievenbus cadeaus

Cadeau hond en baas


Cadeau voor hond en baas


Een origineel brievenbus cadeau voor je favoriete jarige hond of hond met pech? wat tevens leuk is voor de baas? Met gratis cadeau kaart waar wij met alle plezier jouw boodschap op schrijven? We hebben onze top 3 cadeaus voor hond en baas voor je verzameld. Voor honden verjaardagen, zomaar of als honden beterschap cadeau. Of voor als de baas zelf jarig is! De inhoud van onderstaande hond en baas cadeaus is ook los verkrijgbaar in de webshop. 

1. Honden snack & kak pakket

Een gedeelde ergernis van honden baasjes die wel netjes kak ruimen én mensen zonder hond is de hoeveelheid anale hondentaarten OVERAL. Excuseer onze woordkeuze, maar in de gemiddelde stad of stoep volstaat een keurig woord als poep niet meer. Het is soms een behoorlijke klus om al die smeuïge landmijnen te ontwijken. 

snacken en kakken hond

Verbod bord hondenpoep

Lost een komisch bordje op je voorgevel dan alles op? Nou, bij ons op de stoep en klanten waar we feedback van hebben gekregen gelukkig grotendeels wel. Niet alles, want de hardcore vervuilende verzaker zal het worst wezen, maar veel! Het bordje geeft de persoon verantwoordelijk voor het ruimen van de hondenvlaai toch sterk het idee in de gaten te worden gehouden of herinnert op een luchtige manier aan de kuistaak, mocht er toch onverhoopt iets uit de hond rollen. Want laten we eerlijk zijn, dat heb je niet altijd in de hand, wanneer, wat of waar. 

honden snacks lekker paffen en kanen hond 100% natuurlijke snacks

Natuurlijke honden snacks

In het snack & kak pakket vind je naast het outdoor honden poep verbod bord en een rol eco poepzakjes ook een lichtverteerbaar 100% natuurlijk honden knabbelsigaartje en 100% natuurlijke reep Dog Choc, verkrijgbaar in verschillende smaken. Ff lekker paffen en kanen voor je viervoeter. 


honden poep verbod bord
Je kunt kiezen uit twee varianten, een vierkant nostalgisch blauw bord en een rechthoekig wit bord. 
 

Verbod bord hondenpoep

 • Afmeting 20 x 20 cm (blauw)
 • Afmeting 25 x 20 cm (wit)
 • Gelakte Aluminium premium kwaliteit
 • Panelen krommen niet
 • Sterk, lichtgewicht, waterbestendig
 • Voor indoor & outdoor
 • 4 ophanggaten in hoeken (ø 5 mm)
verboden te poepen verbod bord honden poep


2. Ik zie u graag cadeau voor hond en baas

Ik zie u graag! Ook in het donker. De Bookman Lightstick, een Zweeds ontwerp, met een 360-graden gloed maakt je zichtbaar en veiliger in het verkeer. Of je nu op pad bent met de kids, de hond, met iedereen tegelijk of juist heerlijk solo, de Lightstick zorgt ervoor dat je op afstand gezien wordt door anderen ook zonder externe lichtbron zoals auto koplampen. 

Wandel verlichting hond

Product omschrijving Bookman Light Stick

 • LED lamp 360 graden gloed
 • Oplaadbaar via micro USB
 • Fade outfunctie (licht valt niet plots uit)
 • Waterbestendig
 • Verschillende modellen/kleuren en standen
 • Honorable mention European product design award 2021
 • German Design Award Special 2022
 • Partner met SAFER (preventie verkeersongevallen / veilig verkeer)

Cadeau hond & baas 

De Lightstick is compact, stevig en waterbestendig. Strak design zonder gedoe, in zwart en grijs of in de wat speelsere kleurrijke kids uitvoeringen, ook geschikt voor blije volwassenen & vrolijke viervoeters. Inclusief bevestigingsclip voor aan jas, tas, hondentuigje of -halsband.

Honden knabbel sigaar

In dit pakket vind je een licht verteerbare honden knabbel sigaar, ff lekker paffen voor je favoriete kameraad. 100% natuurlijk in een komische sigaren wrap. 

honden knabbel sigaartje

Dog Choc honden snack

Met optioneel een 100% natuurlijke & smakelijke reep Dog Choc 'chocolade' voor de hond, verkrijgbaar in meerdere smaken, zoals kip, pindakaas en zalm. Chocolade is absoluut niet geschikt en kan zelfs zeer gevaarlijk zijn voor honden, Dog Choc is een voor honden ontwikkelde smakelijke variant in een komisch chocoladereep vorm en verpakking. Een knipoog naar de mensen variant, een lekkere en verantwoorde snack voor de hond. 

Dog Choc 100% natuurlijke honden snack in de grappige vorm van een chocolade reep

3. Koelsjaal voor hond & baas

De zomers kunnen inmiddels aardig warm zijn. Een duurzame manier van verkoeling voor mens en hond is een koelsjaal. Onze Notzohot koelsjaals zijn handgemaakt met biologisch afbreekbare koelkristallen. Eenvoudig in gebruik en in verschillende leuke kleuren en motiefjes verkrijgbaar. Misschien wel dezelfde voor jou en je hond of juist een mix & match.

koelsjaals handgemaakt beperkte oplage

Biologisch afbreekbare koelkristallen
De waterkristallen/ koelkristallen zijn veilig, gifvrij, ecologisch verantwoord en al in gebruik sinds 1942. Niet alleen voor koelproducten maar ook onder andere voor regenwaterirrigatie in tuinen en landschappen en insecten wateringssystemen. Bij gebruik als wateringssysteem kan het wel tot 50% (regen)water vasthouden voor later gebruik. Het stof van de sjaals zijn 100% katoen.

koelsjaals handgemaakt

Verdampingsproduct
Lees vooraf de volledige informatie over onze Notzohot koelsjaals op onze website en in onze handleiding. Het is een verdampingsproduct wat door menig hals als zeer prettig wordt ervaren, maar heel soms ook niet. Het sjaaltje kan door de verfrissende verdamping van het water in combinatie met transpireren soms een beetje vochtig aanvoelen. Hou je daar niet van? Dan is een koelsjaal wellicht niet iets voor jou.
 koelsjaal hond handgemaakt
Hoe werkt de koelsjaal?
Wanneer mens of hond de sjaal om de nek/hals heeft, koelt het lichaam  geleidelijk af via de halsslagaders. Hoe wordt de sjaal koel? Leg de koelsjaal in een schaaltje met water, hang op om te drogen en klaar voor gebruik. Leg de sjaal tussendoor in de koelkast voor extra verfrissing. Lees meer gedetailleerde info op onze website
Koelsjaal laten drogen

koelsjaal met water gevulde kristallen

Meer (voornamelijk honden) cadeaus vind je op Notzohot.com